Aluminium­persienner

Aluminiumpersienner är ett säkert och funktionellt val i alla miljöer. Vi måttanpassar och monterar över hela Stockholm.
Aluminiumpersienner mellan fönster
Fria hembesökKostnadsfritt
hembesök
Garanti3 års garanti
Professionell monteringProfessionell
montering

Persienner för två- och treglasfönster

Aluminiumpersienner är ett av de vanligast valen mellan fönsterglas i två- eller treglasfönster. Den regleras vanligtvis med vridstången som är fäst i fönstret och en lina som snurras upp runt en knapp fäst på fönsterkarmen.

Aluminiumpersienner i olika färger och bredder

Aluminiumpersienner behöver inte vara silvergrå. Självklart finns de i vitt, men ibland kan även andra färger passa in.

Bredden på lamellerna spelar stor roll för hur persiennen upplevs. Välj mellan 16, 25, 35, 50 eller 70 mm. Generellt passar bredare lameller lite större fönster.

Dessutom kan du välja breda stegband i spännande mönster och färger. Snygga alternativ till de vanliga smala och diskreta.

Räkna ut ditt pris direkt

Ta måtten själv och få pris direkt på persienner inklusive montering – utan motkrav

Bäst resultat med måttanpassade persienner

Det finns aluminiumpersienner i standardmått för vanliga storlekar av fönster. Dock krävs det nästan alltid att persiennerna är måttanpassade för att ljus och insyn ska minimeras.

Vanliga, perforerade eller no-hole?

Det finns olika val av persiennlameller, den klassiska släta med hål i mitten, en perforerad lamell eller en tättslutande lamell, även kallad No-hole.

I den perforerade lamellen har det stansats ut små, tätt sittande, hål för linan vilket gör att det i stängt läge kan sippra in lite mer ljus i rummet. Denna används främst som rumsavskiljare eller på platser där man inte vill ta bort utsikten och insyn inte är det primära bekymret. Ett lite ovanligt men väldigt snyggt alternativ.

Med No-hole täcks draglinan av lamellerna när aluminiumpersiennen är stängd vilket gör den mer tät än den klassiska persiennen. Det blir med andra ord lite mörkare.

Välj med fördel trä för frihängande persienner

Vi måttanpassar och monterar aluminiumpersienner i hela Stockholm

Vi anpassar dina aluminiumpersienner efter fönster och behov oavsett om du bor i Vasastan, Enskede, Bromma eller Södermalm.

Vill du ha snabb offert? Fyll i formuläret på denna sida eller här. Skriv i antal och mått för dina fönster så återkommer vi med pris inom 24 timmar.

Annars kommer vi gärna hem till dig och mäter innan beställning.

Några av våra kunder