Persienner Södermalm – måttbeställning och montering

Persienner är ett perfekt skydd mot sol och insyn på Södermalms smala gator. Vi gör hembesök, tar mått på dina fönster och monterar oavsett var på Södermalm du bor.

Södermalm i vårt ❤️

Vi hade länge vårt kontor på Södermalm och det var omöjligt att inte utveckla en speciell kärlek till stadsdelen. En kärlek som på nytt tänds till liv varje gång vi får ett jobb i kvarteren. Därför gör vi gärna hembesök och erbjuder dessutom måttagning utan extra kostnad vid order på över 2 500 kr!

Träpersienner monterade på Café Nizza på Södermalm

Trä­persienner

Träpersienner skänker rummet elegans, vare sig du vill åt ett stekhett Havanna eller ett svalt…
Läs mer
Fria hembesökKostnadsfritt
hembesök
Garanti3 års garanti
Professionell monteringProfessionell
montering

Persienner i trä eller aluminium?

Aluminiumpersienner är det som oftast förknippas med persienner. Därför kallar vi dem i folkmun för vanliga fönsterpersienner. De monteras diskret mellan glasen i fönstret och hanteras oftast med snören och styrstång. Dessutom finns de i olika färger. Även om den vanligaste aluminiumpersiennen är vit.

Träpersienner hänger fritt i eller framför själva fönsternischen. Vi har träpersienner i olika färger vad gäller både lameller och band. Ett snyggt och stilfullt alternativ som skänker en härlig känsla till alla rum. Dessutom passar träpersiennen in extra bra på just Södermalm, där den kompletterar stadsdelens härliga grönska.

Mått och montering av persienner på Södermalm

Vi erbjuder måttagning i hemmet och professionell installation oavsett var på Södermalm du bor. Vill du ha smakråd står vi också till tjänst. Dessutom kan vi nu erbjuda 2024 års kollektion med nya spännande färger och modeller. Hör av dig!

Vi erbjuder även markiser och gardiner på Södermalm

Några av våra kunder