Rull­gardiner

Handdragna eller motordrivna. Mörkläggande eller solskyddande. Vi har rullgardiner för alla behov och levererar över hela Stockholm.
Transparent rullgardin monterad i fönster med lutning
Fria hembesökKostnadsfritt
hembesök
Garanti3 års garanti
Professionell monteringProfessionell
montering

En rullgardin är alltid en smidig lösning för mörkläggning och solskydd.

Kan kombineras med hängande gardiner

Snygg är rullgardinen också i kombination med en hängande gardin. Utgå från din inredning och välj en dekorativ och matchande väv. Eller varför inte en helt mörkläggande väv där tyget löper i sidokanaler för att få totalt mörker när det är dags att sova.

Kulkedja eller motordriven rullgardin?

Det finns flera sätt att manövrera rullgardinen på. Vanligt är det med sidodrag (så kallad kulkedja) eller fjädring där gardinen justeras med drag och ryck. Det finns även så kallad ”literise”, där du enkelt drar ner och upp rullgardinen i bottenlisten.

På senare tid har motordrivna rullgardiner blivit populärt. Tänk dig själv att sova mörkt hela natten för att sedan bli väckt av solen vid lämplig tid. Allt är möjligt med dagens smarta hem-teknik.

Powerview kampanj

Rullgardiner från kvalitetsleverantörer

Våra rullgardiner kommer från Luxaflex och Sandatex, vilket borgar för hög kvalitet hela vägen. Oavsett om du vill ha gardinen för mörkläggning, solskydd eller skydd mot värmestrålning.

Lyxa till det med duette- eller plisségardiner

Vi anpassar och monterar rullgardiner över hela Stockholm

Fyll i formuläret på denna sida eller här så kontaktar vi dig inom 24 timmar! Vi monterar rullgardiner oavsett om du bor på Södermalm, Kungsholmen, Vasastan eller ute i Enskede eller Nacka.

Här kan du läsa mer hur vi jobbar och vilken garanti vi lämnar.

Några av våra kunder