Duette­gardiner

Duettegardinen är snygg och ger jämn inomhus-temperatur, effektivt skydd mot ljus och dämpar rummets akustik. Vi säljer och monterar originalet Duette® från Luxaflex.
Duette-gardin
Fria hembesökKostnadsfritt
hembesök
Garanti3 års garanti
Professionell monteringProfessionell
montering

Duettegardinen är både en snygg och effektiv detalj i fönstret.

Förutom skydd mot insyn och solljus så håller Duette värmen borta under sommaren och kylan under vintern. Dessutom sparar den energi och ger rummet bättre akustik.

En gardin för både värme och svalka

Den dubbla ljusfiltreringen ger ett jämnt ljusgenomsläpp som är extra behagligt under soliga dagar. Duettegardinen kan reducera värmeupptagningen från fönstret med upp till 78% under varma sommarmånader. 

Även under den kalla årstiden har Duette visat sig effektiv genom att förhindra värmeförlusten vid fönstret. Med gardinens naturliga luftspalt har det visat sig att värmeförlusten kan bli upp till 46% lägre.

Effektivt bländskydd

Ett traditionellt solskydd har linorna dragna genom hål som kan ge störande ljuspunkter i rummet. Duettegardiner är konstruerade så att linor och annat uteslutande löper inuti gardinen. En liten detalj som ger ett effektivt bländskydd.

Duettegardiner kan även anpassas med en dag-och nattkombination som skyddar mot insyn både dagtid och nattetid. Den finns i väv av olika kvalitet, från transparent till mörkläggande.  

Mätbar ljuddämpning

I rum där akustiken behöver förbättras är duettgardinen ett bra val. Den ger en mätbar ljuddämpning på upp till 45%. Något som är speciellt bra i rum med betong, glas och metall där en obehaglig efterklang kan uppstå.

Skillnaden mellan Duette- och plisségardiner

Duette® från Luxaflex

Vi säljer och monterar originalet Duette från Luxaflex.

Proffsig installation av Duettegardiner

Vi hjälper dig montera så det blir snyggt, funktionellt och sitter länge. Allt med tre års garanti!

Några av våra kunder