Gardinskenor

Gardinskenor ger möjlighet till mörkläggning, rumsavdelning. Dessutom snygg med gardiner från golv till tak.
Gardinskenor monterade i tak
Fria hembesökKostnadsfritt
hembesök
Garanti3 års garanti
Professionell monteringProfessionell
montering

Gardiner från golv till tak

Att montera gardinskenor i taket ger många fördelar. Med hjälp av ”fingerkrokar” kan du därmed låta dina gardiner löpa ända nerifrån golvet upp till taket. Resultatet blir en fin och trendriktig rymd i rummet. Även snygg som lösning med linnegardiner i vardagsrummet eller heltäckande och mörkläggande i sovrummet. På senare tid har det blivit väldigt populärt med halvtransparenta wavegardiner.

Heltäckande gardiner för hotellkänsla

Genom att ha mörkläggningsgardiner som löper från tak till golv får du minimalt ljusinsläpp i sovrummet. Känslan är närmast att beskriva som den på ett lyxigt hotell. Plötsligt väcker morgonsolen dig inte. Därför får du de där extra, behövliga minuternas – eller timmarnas – sömn.

Många väljer att täcka väggen helt med gardiner. Resultatet av gardiner golv till tak och vägg till vägg blir en mäktig och mysig känsla som är svår att slå.

Gardinskena som rumsavdelare

Många kunder efterfrågar gardinskenor för tak. På så sätt kan de dela av rummet med gardiner. Denna lösning gör att du snabbt kan öppna upp eller skilja av ett rum. Utan att behöva bygga fasta väggar eller ha tröga skjutdörrar. Därför rekommenderar vi nästan alltid dubbla takskenor, så du kan ha överlappande gardiner.

Vi monterar gardinskenor i alla sorters tak

Många tror att de inte kan ha gardinskenor i taket på grund av ojämnheter, rör, lampsladdar eller ventilation. Som tur är har de fel. Vi har lösningar för alla typer av miljöer. Antingen skär vi skenan efter underlaget, och vid svårare fall monterar vi den på pendlar.

Dessutom kan flera takskenor monteras ihop och täcka en stor yta. Vilket är praktiskt när det är många fönster. En gardinskena i taket passar speciellt för gardiner som lätt behöver dras fram och tillbaka.

Utöver detta kan gardinskenan också monteras på väggen. Vi monterar då skenan med ett väggfäste som håller ut gardinen från väggen.

Gardinuppsättning med rätt gardin- och takskena

Några av våra kunder