Gardiner

Gardiner har ökat enormt i popularitet. Vi har mångårig erfarenhet av att välja ut, sy till och montera gardiner i alla dess former.
Gardiner monterade längs gardinstång i hipp villa
Fria hembesökKostnadsfritt
hembesök
Garanti3 års garanti
Professionell monteringProfessionell
montering

I början av 00-talet förknippades gardiner med en gammaldags och traditionell känsla. Det skulle vara vitmålat, kargt och minimalistiskt. Men senaste tio åren har folk återupptäckt gardinens positiva verkan i både kontors- och hemmamiljöer. Oavsett om det är för att minska insyn, skydda mot solen eller bara i rent dekorativt syfte.

Stort urval av gardiner

Vi kan erbjuda dig flera olika varianter av material och färger. Allt med hög kvalitet oavsett om det gäller franska och transparenta till täta eller mörkläggande . Självklart erbjuder vi ett brett sortiment av brandklassade och flamskyddade textilier, passande framför allt för offentliga miljöer. Våra gardinmodeller finns med veckband, sydda veck, wave eller öljetter.

Gardiner från golv till tak

Ett populärt alternativ är att montera en takskena och ha gardinen från golv till tak. Vi har monterat gardinskenor i tak och på väggar i alla miljöer. Dessutom vet vi vilka gardiner du ska kombinera dem med.

Ta del av vår gardinkollektion

Det går inte att som vi jobba med gardiner utan att att börja utveckla en viss kärlek till dessa hängande tyger. Därför erbjuder vi inte bara olika material och färger utan har skräddarsytt en väl sammansatt kollektion. Allt av hög kvalitet när det gäller både väv och sömnad. Därför finns det alltid något i vårt utbud som passar. Oavsett om de ska hänga i privat eller offentlig miljö.

Vid större och mer exklusiv projekt har vi alltid tätt samarbete med inredare.

Professionell montering med garanti

För att verkligen lyfta rummet måste gardinerna få rätt förutsättningar. Många tror att de inte kan hänga en gardin för att taket lutar och kanske har utanpåliggande sladdar. Eller för att väggarna är för svaga.

Därför lämnar vi också 3 års garanti på utförda arbeten. Testa oss!

Några av våra kunder