Fönster­markiser

Fönstermarkisen skyddar såväl sommarstugan som kontoret mot sol och värme.
Fönstermarkiser och montering av solskydd
Fria hembesökKostnadsfritt
hembesök
Garanti3 års garanti
Professionell monteringProfessionell
montering

Fönstermarkiser skyddar mot både sol och värme

En snygg fönstermarkis ger dig skydd från bländande sol samtidigt som den tillåter ett behagligt inomhusklimat varma sommardagar. Perfekt för såväl sommarstugan som kontoret. Genom att välja en fönstermarkis skyddar du även dina möbler och annan inredning från att blekas av solen.

Väderbeständiga fönstermarkiser för Stockholms skiftande klimat

Stockholms klimat varierar från soliga sommardagar till regniga perioder. Våra fönstermarkiser är inte bara designade för att ge skydd mot solen utan är också byggda för att tåla de väderförhållanden som Stockholm erbjuder. Med kvalitetstyger och robusta konstruktioner kan du lita på att din fönstermarkis håller i många år framöver.

Matcha fönstermarkiserna med balkong- och terrassmarkiser

Många passar på att montera balkongmarkiser samtidigt som de sätter upp sina fönstermarkiser. Vi erbjuder även stort urval och montering av terrassmarkiser.

Personlig service och skräddarsydda fönstermarkiser i Stockholm med omnejd

Varje hem och företag är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för fönstermarkiser i Stockholm. Vi står redo rådgiva och guida dig genom hela processen, från färgval till montering. Vi strävar efter att göra varje installation så smidig och anpassad som möjligt för dina behov.

Urval och montering – med tre års garanti

Alla våra fönstermarkiser förses med högkvalitativa tyger från Sandatex. Dessutom lämnar vi tre års garanti på alla installationer.

Några av våra kunder