Persienner Kungsholmen – måttbeställning och montering

Persienner passar bra som skydd mot sol och insyn längs Kungsholmens gator. Vi gör hembesök, tar mått och monterar över hela Kungsholmen.

Kungsholmen i vårt ❤️

Vi hade länge vårt showroom på Kungsholmen, och bodde själva uppe i Kristineberg. Därför har vi utvecklat en speciell kärlek till stadsdelen. Vår eld brinner lite extra varje gång vi får ett jobb i kvarteren. Därför gör vi gärna hembesök och måttagning på alla order över 2 500 kr.

Träpersienner monterade på Café Nizza på Södermalm

Trä­persienner

Träpersienner skänker rummet elegans, vare sig du vill åt ett stekhett Havanna eller ett svalt…
Läs mer
Fria hembesökKostnadsfritt
hembesök
Garanti3 års garanti
Professionell monteringProfessionell
montering

Aluminium- och träpersienner

Aluminiumpersienner är det som vi oftast tänker på när vi tänker persienner. Dessa är så vanligt förekommande att många av oss helt enkelt refererar till dem som standardpersienner. De installeras smidigt mellan fönstrens glas och justeras enkelt med hjälp av snören och en styrstång. Utöver det kan de fås i diverse kulörer, även om vit tenderar att vara mest populär.

Träpersienner är ett elegant val som monteras antingen inuti eller strax framför fönsternischen. Vårt sortiment av träpersienner innehåller ett urval av nyanser, både för lameller och för de medföljande banden. Dessa persienner tillför en varm och inbjudande atmosfär till vilket rum som helst.

Mått och montering av persienner på Kungsholmen

Vi erbjuder måttagning direkt i ditt hem och professionell installation över hela Kungsholmen. Vill du ha smakråd står vi också till tjänst. Dessutom kan vi erbjuda 2024 års kollektion med nya spännande färger och modeller. Kontakta oss!

Vi erbjuder även markiser och gardiner på Kungsholmen