Persienner Kungsholmen – måttbeställning och montering

Persienner är ett perfekt skydd mot sol och insyn på Kungsholmens smala gator. Vi gör hembesök, tar mått på dina fönster och monterar oavsett var på Kungsholmen du bor.

Kungsholmen i vårt hjärta

Vi har vårt showroom på Ingenjörsgatan på Kungsholmen, och bodde länge uppe i Kristineberg. Därför har vi utvecklat en speciell kärlek till stadsdelen. Vår eld brinner lite extra varje gång vi får ett jobb i kvarteren. Därför gör vi gärna hembesök och erbjuder dessutom måttagning utan extra kostnad!

Träpersienner monterade på Café Nizza på Södermalm

Trä­persienner

Träpersienner skänker rummet elegans, vare sig du vill åt ett stekhett Havanna eller ett svalt…
Läs mer
Fria hembesökKostnadsfritt
hembesök
Garanti3 års garanti
Professionell monteringProfessionell
montering

Persienner i trä eller aluminium?

Aluminiumpersienner är det som vi oftast tänker på när vi tänker persienner. Dessa är så vanligt förekommande att många av oss helt enkelt refererar till dem som standardpersienner. De installeras smidigt mellan fönstrens glas och justeras enkelt med hjälp av snören och en styrstång. Utöver det kan de fås i diverse kulörer, även om vit tenderar att vara mest populär.

Träpersienner är ett elegant val som monteras antingen inuti eller strax framför fönsternischen. Vårt sortiment av träpersienner innehåller ett urval av nyanser, både för lameller och för de medföljande banden. Dessa persienner tillför en varm och inbjudande atmosfär till vilket rum som helst.

Mått och montering av persienner på Kungsholmen

Vi erbjuder måttagning i hemmet och professionell installation oavsett var på Kungsholmen du bor. Vill du ha smakråd står vi också till tjänst. Dessutom kan vi nu erbjuda 2024 års kollektion med nya spännande färger och modeller. Hör av dig!

Vi erbjuder även markiser och gardiner på Kungsholmen